04-09-2010

Recept Pompoenjam of marmelade

Pompoenjam of marmelade  



250 gr pompoen, [bv Uchiki kuri of andere Hokkaido, muskaat kan ook maar dan blijft het dunner] geschild gewogen en fijn gemalen,

geraspte schil van een citroen

1 theelepel kaneel

sap van 1 citroen

150-175 gr rietsuiker of stroop

Kook de pompoen met de geraspte citroenschil en weinig water voorzichtig tot de pompoen gaar is.

Voeg dan kaneel, citroensap en suiker toe.

Breng dit voorzichtig aan de kook en zet het laag. Laat indikken tot de gewenste dikte.


Jam afvullen in met soda schoongemaakte glazenpotjes.


Deksel erop en de pot op zijn kop zetten tot de jam koud is.

voor meer vragen of informatie neem contact op via email op http://www.pompoenzaden-decoshop.nl/  Aangeboden door : http://pompoenzaden-decoshop.blogspot.com/  en http://www.pompoenzaden-decoshop.nl/  
Bestel WEL op http://www.pompoenzaden-decoshop.nl/ Veel Keus, Lage Prijs en Super Snel